Welkom

_Kim table croppedHallo en welkom bij mijn praktijk gericht op hoofd-hals klachten!

Fysiotherapie betekent voor mij, een onmisbare rol spelen bij het helpen van mensen in hun strijd tegen het overkomen van de lichamelijke beperkingen die ze ondervinden tijdens hun herstel of verdere ontwikkeling. Door middel van educatie en het kiezen van de juiste behandelmethoden, geef ik als fysiotherapeute patiënten de ondersteuning en het vertrouwen dat ze nodig hebben om hun gewoontes te doorbreken, hun behandeling door te zetten en hun herstel te voltooien.

Mijn naam is Kim Philippe en ik ben een fysiotherapeute met 8 jaar werkervaring binnen diverse specialisaties.

In 2013 ben ik begonnen met de 3-jarige, Master of Science Musculoskeletaal Revalidatie opleiding bij de HAN te Nijmegen. De afgelopen twee jaren heb ik me gespecialiseerd binnen het orofaciale domein. Ik ben uitgebreid geschoold in tandheelkundige aspecten, specifieke zenuw-aandoeningen, kanker in het hoofd-halsgebied en specifieke stoornissen die te maken hebben met de nek.

Na het succesvol afronden van mijn opleiding ben ik in 2016 mijn eigen praktijk begonnen op het gebied van orofaciale klachten.

Naast mijn werk heb ik passie voor koken, sporten, reizen en tijd met mijn familie.

 

 

 

One thought on “Welkom

  1. Ik had maanden last van mijn kaakgewricht. Mijn huisarts had me geadviseerd om naar Kim Philippe te gaan. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ik vond het fijn om te weten wat er aan de hand was. In het kort, was ik zeer goed geholpen en ben van mijn klachten af! Een deskundige jonge dame!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s